Glass-n-more Karin

De naam

De naam Glass-n-more is in 2005 bedacht vanwege de vele toepassingen van glas en combinaties met andere materialen ('more'). Binnen de vele glastechnieken heb ik me toegelegd op glas in lood en Tiffany. Deze lenen zich uitstekend voor 'het platte vlak', 3D objecten en het integreren van andere materialen. 

Waarom?
Ik zocht iets tegen inkijk van buitenaf. Iets anders dan plastic folie. Ik ontdekte kant en klare voorzetramen van glas. Niet gekocht, maar wel bestudeerd en gedacht 'dat moet ik zelf ook kunnen'. Mijn creatieve opleiding kwam goed van pas. In Enschede volgde ik een scholing in de techniek glas in lood. In de loop der jaren heb ik mijn kennis zelf uitgebreid met Tiffany en ontdekte ik de combinatie met andere materialen, zoals keramiek, agaat en betongaas.


In 2013 heb ik de switch gemaakt naar sieraden. Ik gebruik een heel scala aan soorten en maten glaskralen. De kralen zijn van hoogwaardige kwaliteit en bekende merken, zoals Miyuki. Daarnaast combineer ik zelf gesneden glasdelen met epoxy, zoals de oorbellen in de webshop en gebruik ik Artistic wire.

Handgemaakt door jou!
Je kunt nu ook zelf een leuke sieradenset maken bij mij in Eibergen. En in het najaar kerstornamenten. Ik heb duizenden kralen...... Keuze genoeg dus en mocht je in de keuzestress schieten 😅, ik help je te kiezen wat bij je past.  Je bent van harte welkom!

Dus: 

Sieraden, handgemaakt door jou én door mij.

Kennis maken met mij?
Bekijk het filmpje.


Impressie glas in lood/Tiffany

Onderstaand een (klein) aantal panelen en objecten, gemaakt in de loop der jaren.